Usluge

Rješavamo probleme u praksi! 

Što nudimo?

NOS d.o.o. nudi razne usluge ovisno o područjima djelatnosti, uz generalno savjetovanje kako uspješno savladati prepreke u poslovanju, a neki od segmenata su...

NOS poslovno savjetovanje

Rješavamo probleme u praksi!

Rješavanje problema u praksi

Naša misija nije nametati Vama neprirodne procese, načine rada ili generatore troškova. Naša misija je vidjeti sa kojim problemima se u praksi susrećete, a ne prezentirati krivulje kako bi nešto trebalo biti. Shodno tome ponuditi rješenja koja će biti sinkronizirana sa Vašim poslovanjem i Vašim mogućnostima, kako bismo riješili Vaše probleme, praktično!

Optimizacija poslovnih procesa

Na poslovnim procesima leže temelji svake tvrtke, i kao takvi svaka nadogradnja tvrtke treba učvrstiti svoje procese kako bi mogla uspješno rasti. Poslovni procesi evoluiraju sa rastom tvrtke, nestaju, optimiziraju ili se stvaraju novi. Koji poslovni procesi su višak, koji odnose više nego pridonose, a koji nedostaju, su bitne stavke sa kojima se svaka tvrtka treba uhvatiti u koštac, dopustite nam da Vam u tome pomognemo.

Snimanje poslovnih procesa

Usluga koja se bazira na pregledu poslovnih procesa, tehnologija, vezanih utrošenih sati sa ciljem pregleda situacija i potencijalnim uštedama u pojedinom dijelu poslovanja. Nakon obavljenog snimanja dobivate izvještaj sa aktualnim procesima, istaknute kritične procese, suvišne, te koje je potrebno optimizirati i koji nedostaju. Te što možete očekivati za izvršenim promjenama.

Sistematizacija radnih mjesta

Sistematizacija u praksi rješava jedno vrlo često pitanje. Tko što u tvrtki zapravo radi? Osigurajte svojoj organizaciji adekvatno riješenu sistematizaciju, popis radnih mjesta i obaveza. Vašu knjigu uputa kako izvršiti pojedini proces na željeni način, te prepustite brigu oko ažuriranju Vaše dokumentacije nama!

Optimizacija tehnologija

Razvoj tehnologija se ubrzava iz dana u dan, samim tim jedan od nusprodukata tog ubrzanja jest da su tehnologije povoljnije i sve dostupnije. Moderne tehnologije uvelike mogu pomoći u optimizaciji poslovanja, smanjenju troškova i boljoj učinkovitosti poslovanja. Od same jezgre poslovanja vašeg ERP sustava pa nadalje, bitno je imati kvalitetne alate koji će Vas pratiti na Vašem putu ka uspjehu.

Unapređivanje nabave, prodaje i logistike

Ne postoji nabava koja ne može dogovoriti bolje uvjete kupovine, ne postoji prodaja koja ne može prodavati bolje ili više, ne postoji logistika koja ne može brže ili točnije. Od samih poslovnih procesa u praksi, od djelatnika preko voditelja do direktora te želja i potreba, mjesta unapređenju uvijek ima. Iskoristite priliku da u kraćim vremenskim intervalima, osjetite poboljšanja koja dolaze sa našim unapređivanjem.

Pregovori sa dobavljačima

Mislite li da su Vaši dobavljači nekorektni prema Vama? Nemate uspjeha u pristupu prema nekome dobavljaču? Ugovori su nerealni u odnosu na Vaše mogućnosti? Dopustite da pomognemo, revidiranjem ugovorima, prisutsvom pregovorima, smjernicama što je realno tražiti, i sa čime ste zadovoljni. Bilo da se radi o robi, materijalima, uslugama.

Unapređivanje poslovanja

Kada dođe vrijeme za širenje kapaciteta tvrtke, za uvođenje novih tehnologija, kada postoje nepoznanice od kuda krenuti, kada želite biti predvodnik i inovator u svojoj branši... Početi će se postavljati pitanja, kako, gdje, kome se obratiti. Ovdje se prepustite nama, izrazite želju ili ideju, a mi ćemo se pobrinuti za prijedlog kako ćete to najoptimalnije riješiti, naravno, uz našu pomoć.

Konkurentnost

Kako povećati konkurentnost na aktivnom tržištu, kakvi su trendovi i što možete očekivati u narednom periodu.

Povećanje produktivnosti

Nativno povećanje produktivnosti u startu proizlazi iz optimizacije poslovnih procesa ili uvođenja novih tehnologija te raznih zahvata u poslovanju. Ali potrebno je znati koja je ishodniša točka, koji je cilj, te kako ga postići. Ukoliko su procesi već optimalni, i uvjeti zadovoljeni a produktivnost ne raste, praktične ideje kako je povećati, prepustite nama.