SLIJEDITE NAS:

Bitrix24

Home Bitrix24
bitrix24

Bitrix24 Vam nudi cjelovit paket alata za suradnju tj. jedinstvenu platformu za datoteke, projekte, poruke, zadatke i kontakte. Softversko rješenje za suradnju s alatima za upravljanje i komunikaciju za Vaš tim, uključujući CRM, dijeljenje datoteka, upravljanje projektima i još mnogo toga.

bitrix24_platform

Što sve BIRTIX24 može napraviti za poboljšanje vašeg poslovanja?

Komunikacija

Jedan od najboljih stvari koje Bitrix24 donosi za Vaš tim je upravljanje internom komunikacijom i kolaboracijom kroz niz značajki.

Virtualni Zadaci/ Projekti

Virtualno vođenje vaših projekta s ciljem da Vam se pomogne da učinkovitije raspoređujete radno opterećenje.

CRM

Kvalitetno rješenje za upravljanje odnosim kupcima koje će Vam uvijek omogućiti konkurentsku prednost.

Online korisnička podrška

Integracija chata unutar Vaše web – stranice, kako bi od posjetitelja web – stranice dobili korisnike vašeg proizvoda.

Komunikacija

Stream aktivnosti

Pratite tok aktivnosti svih promjena koje su se dogodile unutar Vašeg poduzeća. Svaki put kada korisnik objavi anketu, novi zaposlenik se pridruži timu, zakažete događaj u kalendaru, sažetak promjene pojavit će se u streamu aktivnosti.

Chat

Važna značajka koju alati za suradnju imaju je chat. Korisnici Bitrix24 mogu slati poruke drugim pojedincima ili grupama, dok su chatovi manje formalni i služe za komunikaciju jedan na jedan između zaposlenika.

Video pozivi

Svoje formalnije sastanke možete obavljati putem video poziva bez ikakvih ograničenja.

Upravljanje dokumentima

Bitrix24 nudi tri različite opcije upravljanje dokumentima:
My Drive: pohrana osobnih podataka
Group Drive: pohrana podataka unutar radne grupe zaposlenika
Company Drive: pohrana datoteka poduzeća kojem svi zaposlenici mogu pristupiti

Virtualni Zadaci/ Projekti

Gantogrami

Upravljajte projektima s pomoću gantograma kako bi uvijek znali gdje se Vaš tim nalazi u proizvodnom procesu i zaostaje li.

Kanban

Upravljajte projektima s pomoću Kanban prikaza, povlačite, pomičite svoje radne zadatke kroz različite statuse na putu do završetka.

Izvještaji

Bitrix24 nudi šest predefiniranih oblika izvještaja koje možete koristi za vaše završene zadatke ili zadatke iz prošlosti. Svi generirani izvještaji moguće se izvesti u Excele ili CVS formatu.

CRM

Učinkovito i transparentno upravljajte odnosima s kupcima putem intuitivnog sučelja. Bitrix24 CRM nudi nekoliko alata za upravljanje kontaktima, narudžbama i potencijalnim klijentima. Sve informacije mogu se unijeti ručno, uvesti iz različitih izvora podataka ili automatski prikupiti s Vaše web – stranice. Stvorite namjenske kontakt grupe na temelju dostupnih podataka i upotrijebite odgovarajuće marketinške alate za njihovo rješavanje. Šaljite e-poštu svojim kontaktima ili kontakt grupama izravno iz Bitirx24 CRM-a.

Online korisnička podrška

Integracija chata uživo na Vašu web – stranicu kako bi posjetitelji mogli razgovarati sa zaposlenicima. Bitrix24 live chat je besplatan i omogućuje sesije do 12 zaposlenika.

Kontaktirajte nas

    Trebate pomoć?

    Budite slobodni kontaktirati nas. Javiti ćemo se u najkraćem mogućem roku.

    info@nos.hr
    +385 01 64-385-64