Partneri

Home Partneri

NAŠI PARTNERI

Blue-Separator-Line-Image

ERP rješenja za planiranje poslovnih resursa, koja su nastala na temelju iskustva i znanja našeg razvojnog tima te u suradnji s brojnim korisnicima iz raznih industrija. Povezuju se svi dijelovi poslovanja u cjelinu, čime se povećava učinkovitost, optimiziraju procesi i maksimalno koriste postojeći resursi.

Inchoo pruža potpunu uslugu stvaranja eCommerce rješenja, od dizajna, izrade i optimizacije postojeće online trgovine do migracije na drugu platformu ili stvaranja nove trgovine od samog početka.

 

 

 

Naša specijalnost su custom B2B rješenja temeljena na vlastito razvijenoj platformi, a u suradnji s Vama, možemo razviti robustan proizvod koji vam time stvara cijelu jednu novu sferu potrošača na internetu.

 

 

 

 

 

 

Globaldizajn je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u web dizajnu, izradi web stranica i programiranju različitih vrsta web i mobilnih aplikacija za vodeće hrvatske i međunarodne tvrtke. U posljednjih nekoliko godina, proizvedena su brojna rješenja na području e-commerce (web trgovine – web shop i ePay sustav), sustavima za upravljanje sadržajem (CMS – Globaladmin) i ostalim aplikacijama izrađenih po zahtjevima korisnika.

 

 

 

 

Modularnost, kompatibilnost, ogroman set mogućnosti alata dovodi Zoho u prvi plan. Koristi ga se u svrhu unaprijeđenja poslovanja i razvoja projekata bilo koje vrste i za bilo koju organizaciju. Neovisno o tome radite li u timu od 3 ili 30 ljudi možete biti sigurni da ste na istoj stranici i da radite prema istom cilju.

monday

Totalno prilagodljiv svakoj potrebi poslovanja. Jednostavno kreiranje workflow-a na bilo koji način koji odgovara odjelu ili tvrtci. Segmentirani način rada i planiranja prža intuitivnu i jednostavnu uporabu u planiranju poslovanja.

 

 

 

Akeneo je globalni lider u upravljanju iskustva s proizvodima (PXM) koji pomaže tvrtkama da proizvode prodaju, otključavaju mogućnosti za rast stvaranjem jedinstvenog izvora informacija o proizvodima i pružanjem dosljednog i uvjerljivog višekanalnog iskustva s proizvodima.

 

 

 

 

 

 

Klevu je smart solution koji pomaže ecommerce tvrtkama u povećanju prodaje na stranicama i unaprijeđenju kupčevog iskustva. Klevu upogonjuje pretraživačko i navigacijsko rješenje za tisuće poduzeća i poslovnih online retail trgovina koristeći naprednu optimizaciju tražilice, detekciju i preocesiranje jezika, kategoriziranje proizvoda te time osigurava kupcima da pronađu točno ono što traže neovisno o uređaju koji se koristi za pretraživanje ili kompleksnosti pojma pretraživanja.

freshdesk

CRM rješenja bazirana na cloud-u koji pomaže tvrtkama da pružaju usluge u svakom aspektu komunikacije s kupcima. Omogućuje tvrtkama da nadziru komunikaciju s kupcima putem svih kanala. Poboljšava produktivnost agenata pomoću pametnih automatizacija te pruža dodatna rješenja u obliku moćnih analitičkih alata.

bitrixBitrix24 Vam nudi cjelovit paket alata za suradnju tj. jedinstvenu platformu za datoteke, projekte, poruke, zadatke i kontatke. Softversko rješenje za suradnju s alatima za upravljanje i komunikaciju za Vaš tim, uključujući CRM, dijeljenje datoteka, upravljanje projektima i još mnogo toga.

 

 

 

 

Rješenja podrazumijevaju prediktivnu analizu korisničkih potreba, direktni marketing, analitiku on-line aktivnosti u realnom vremenu i benefit programe, a primjenjiva su u retail domeni, za sportska društva i u turističkom segmentu. Sustav se prilagođava svakom klijentu i njegovih poslovnim procesima pojedinačno.

Otkrijte Fluentis, ERP softver za pametno upravljanje uz inovativnu tehnologiju koja je u mogućnosti pratiti vašu tvrtku prema standardu Industrije 4.0. Zahvaljujući Servisno orijentiranoj arhitekturi informacijskih sustava (SOA) i Cloud-u imat ćete bolje performanse uz manje troškova.