Zoho

Home Zoho

Modularnost, kompatibilnost, ogroman set mogućnosti alata dovodi Zoho u prvi plan. Koristite ga se u svrhu unaprjeđenja poslovanja i razvoja projekata bilo koje vrste i za bilo koju organizaciju. Neovisno o tome radite li u timu od 3 ili 30 ljudi budite sigurni da ste na istoj strani i da radite prema istom cilju.

zoho

Zašto ZOHO?

Prilagodljiv poslovanju

Zoho nudi mogućnost prilagodbe Vašem poslovanja u svrhu unaprjeđenja Vašeg poslovanja.

Jednostavana mplementacija

Zoho je jednostavan sustav za korištenje, intuitivan i moderan.

Laka integracija

Zoho ima svoj Marketplace gdje su dostupni brojni dodaci koje možete povezati s Vašim Zoho alatima.

Dostupni Zoho alati

zoho_crm

ZOHO CRM

Cloud – based integrirana platforma za upravljanje ljudskim resursima (upravljanje prodajom, marketingom i podrškom) koja zadovoljava potrebe poduzeća i industrija svih veličina i vrsta.

Glavne prednosti Zoho CRM:

Jednostavan i lak za korištenje

Za razliku od drugih CRM platformi i rješenja, Zoho CRM je vrlo jednostavan za korištenje. Ne treba vam IT diploma da biste ga mogli koristiti, prilagođavati i nadzirati. Zoho CRM je podijeljen u module kao što su potencijalni klijenti, kontakti, ponude, dobavljači i mnogi drugi za precizno upravljanje podacima kao zajedničkom bazom podataka. Zoho CRM omogućuje Vam pristup u stvarnom vremenu za praćenje ciklusa prodaje, veličine posla, povijest kontakata i još mnogo toga kako biste ciljali prave kupce tijekom vašeg poslovnog procesa.

Laka migracija podataka

Zoho CRM pomaže precizno premjestiti vaše vrijedne podatke u samo nekoliko jednostavnih koraka. Nakon što imate svoje podatke u potrebnom formatu, Zoho automatski mapira uvozne datoteke u module unutar CRM-a i obrnuto. U slučaju da nema relevantnih polja za mapiranje, Zoho CRM ih kreira za vas.

Integracija s aplikacijama trećih strana

Na Zoho Marketplaceu možete birati između najboljih dodataka i proširenja trećih strana koje ćete dodati svom CRM-u na temelju poslovnih potreba ili predviđenih funkcija. Većina njih dostupna je besplatno bez kodiranja tijekom procesa integracije.

Izvješća i analitika

Zoho CRM pomoći će vam pružiti dubinsku analizu vašeg poslovanja kako biste donosili brže i učinkovitije odluke. Pratite svoj prodajni ciklus, prilagodite svoje nadzorne ploče, izradite grafikone, KPI-jeve i tokove na temelju vaših poslovnih ciljeva. Uz pomoć moćnih grafikona možete uspoređivati i zapise kako biste znali gdje je Vaše poslovanje.

zoho_project

ZOHO PROJECTS

Cloud – based rješenje za upravljanje projektima dizajnirano za male i srednje tvrtke. Nudi planiranje projekta i proračun, što omogućuje voditeljima projekta da definiraju projektne zadatke, dodijele ih svojim timovima, procijene troškove projekta i prate zadatke u tijeku.

Glavne prednosti Zoho PROJECTS:

Zoho Gantt Chart

Gantogrami su izvrstan način za vizualizaciju napretka Vašeg projekta i tima. Podržava praćenje svakog zadatka, popisa zadatak, prekretnice i ovisnosti o zadatku sve s ciljem da bi se bolje upravljalo resursima. Voditelji tima mogu postaviti osnove koje pomažu u procjeni odstupanja projekta od izvornog vremenskog okvira. To pomaže u prepoznavanju i rješavanju uskih grla, a članovi tima mogu planirati nove zadatke na temelju trenutne trenutačne situacije.

zoho_gannt
zoho_utilization

Dijagrami korištenja resursa

Grafikoni koji Vam omogućuju pregled raspodjele radnog opterećenja kako biste ga bolje rasporedili i povećali ukupnu produktivnosti tima.

Zoho Blueprint

Digitalna ploča za skice na kojoj možete vizualizirati svoj tijek rada kako biste automatizirali svoje procese. Zoho Blueprint je osmišljen kako bi pomagao u izvršavanju procesa cijelog tima na sekvencijalni način.

zoho_blueprint
zoho_timesheet

Zoho Timesheets

Zoho Timesheets omogućuje praćenje vremena provedenog na određenom ili dodijeljenom zadatku. Snimanje naplativih sati, generiranje izvješća satnice i još mnogo toga. Dodatni modul satnice ima tri prikaza: popis, prikaz mreže i kalendar kako biste dobili određenu fleksibilnost. Također možete grupirati satnice prema korisniku ili datumu.

Integracije s drugim Zoho aplikacijama

Zoho Projects se dobro integrira s drugim Zoho aplikacijama:

Zoho Invoice: pomaže Vam u izradi faktura, slanju podsjetnika o plaćanju, praćenju troškova i evidentiranju radnog vremena.
Zoho People: pomaže Vam da uravnotežite radno opterećenje između članova vašeg projektnog tima
Zoho Analytics: pomaže Vam u izradi izvještaja i donosi jednostavnu analizu Vaših poslovnih podataka.
Zoho CRM: nadzire odnose s kupcima i projektne aktivnosti vezane uz klijente

ZOHO WORKDRIVE

Cloud – based sustav za upravljanje dokumentima gdje možete pohraniti sve svoje datoteke na centraliziranu lokaciju i pristupiti im s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja.

Glavne značajke Zoho Workdrive:

– pohranjivanje i pregled preko 160 vrsta datoteka na mreži – od dokumenata do slika, Excel tablica, Powerpoint prezentacija
– sigurno dijeljenje datoteka unutar ili izvan tvrtke uz postavljanje korisničkih dopuštenja
– sinkronizacija izvan mrežnih datoteka na mreži
– povećanje produktivnost kroz suradnju u stvarnom vremenu
– mogućnost uvezivanje dokumenata s Dropboxa i Google diska

zoho_work_drive

Kontaktirajte nas

    Trebate pomoć?

    Budite slobodni kontaktirati nas. Javiti ćemo se u najkraćem mogućem roku.

    info@nos.hr
    +385 01 64-385-64