NOS AI konzultant

Home NOS AI konzultant

NOS AI konzultant

Predstavljamo vam potpuno novu uslugu na tržištu, NOS AI konzultanta. Ovo je prvi takav konzultant kojeg je tvrtka NOS d.o.o. osmislila, kreirala i prilagodila na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva u radu s velikim brojem klijenata s raznih područja poslovanja.

NOS AI konzultant (umjetno inteligentni razgovarajući bot) je programski entitet koji koristi tehnologije umjetne inteligencije (AI) kako bi simuliro ljudski razgovor. NOS AI konzultant koristi različite tehnike obrade prirodnog jezika, strojnog učenja i drugih AI tehnologija kako bi razumjeli pitanja i izraze korisnika te pružili odgovarajuće odgovore ili informacije.

Ovisno o svrsi za koju su stvoreni, NOS AI konzultant se može koristiti za različite zadatke. Najčešće se koristi kao podrška korisnicima i za pružanje informacija.

Tvrtka NOS d.o.o. za poslovno savjetovanje u sklopu usluga digitalizacije svojim klijentima nudi i uslugu implementaciju prilagođenog NOS AI konzultant. NOS AI konzultant u potpunosti se prilagođava poslovanju poduzeća u koje se uvodi, a kroz njegovo uvođenje poduzeće će značajno unaprijediti znanje djelatnika i optimizirati procese komunikacije unutar tvrtke.

Prilagodba AI chat bot-a:

Svaki NOS AI konzultant se ‘trenira’ s podacima i uputama kojima želite, izvori informacija mogu biti razni: web stranice, pisani dokumenti, FAQ pitanja i drugo. Kako bi bili sigurni da NOS AI konzultant daje ispravne odgovore nakon ‘treniranja’ s željenim podacima dolazi faza testiranja. Na taj način se provjerava da su podaci koje je zaprimio ispravni i da će dati u potpunosti točne i razumljive odgovore na upite.

U slučaju da odgovori nisu zadovoljavajući potrebno je revidirati i prilagoditi podatke s kojim ga se ‘trenira’.

Kako bi odgovori bilo što kvalitetniji i precizniji tim tvrtke NOS d.o.o. će detaljno testirati i u suradnji s vama podesiti upute na način da materijali s kojima je NOS AI konzultant ‘treniran’ osiguraju kvalitetne odgovore.

Usluga implementacije NOS AI konzultanta osigurava:

1. Podršku tijekom implementacije i prilagodbe NOS AI konzultanta:

Pružamo sveobuhvatnu podršku klijentima tijekom faze implementacije NOS AI konzultanta. To uključuje prilagodbu NOS AI konzultanta prema specifičnim potrebama klijenta, integraciju s postojećim sustavima i osiguravanje da rješenje odgovara poslovnim zahtjevima.

 

2. Stručnu podršku i edukacije za klijente:

Uz podršku tijekom implementacije, pružamo stručnu podršku, dokumentaciju rada sustava i edukaciju klijentima. Naš cilj je osigurati da klijenti potpuno razumiju mogućnosti NOS AI konzultanta kako ih najbolje iskoristiti.

 

3. Personalizirani pristup prema klijentima:

Prepoznajemo da svaki klijent ima jedinstvene potrebe i izazove. Stoga, nudimo personalizirani pristup u odnosu s klijentima. Razumijevanje poslovnih ciljeva i pružanje rješenja koja odgovaraju konkretnim potrebama klijenta.

 

4. Praćenje performansi i povratnih informacija klijenata:

Aktivno pratimo performanse NOS AI konzultanta te prikupljamo povratne informacije klijenata. Ovo nam pomaže u kontinuiranom poboljšanju usluge, prilagođavanju promjenama u poslovnim potrebama te osiguranju visokog standarda zadovoljstva klijenata.

Prednosti implementacije NOS AI konzultanta:

1. Dostupnost

NOS AI konzultant je uvijek dostupan i spreman pružiti podršku i informacije u bilo koje doba, na taj način je korisnicima omogućen pristup informacijama kada god ih zatrebaju. Na ovaj način sve informacije su dostupne uvijek i na jednom mjestu.

 

2. Brza reakcija

NOS AI konzultant odgovara na upite odmah, što rezultira brzim rješavanjem mogućih problema. Što je ključno u situacijama kada su korisnicima potrebne hitne informacije.

 

3. Skalabilnost

NOS AI konzultant istovremeno može rukovati s velikim brojem korisnika što ih čini pogodnim za upotrebu u organizacijama s velikim brojem korisnika i visokim volumenom upita.

 

4. Dosljedni odgovori

NOS AI konzultant će svakom korisniku dati odgovor na pitanje iz istog izvora. Na taj način su odgovori uvijek dosljedni, te nema pojedinačne interpretacija izvora informacija čime se minimizira mogućnost nesuglasica u odgovorima i poticanja konfuzije.

 

5. Ušteda vremena i resursa

Prilikom korištenja NOS AI konzultanta korisnici odgovore na upite dobivaju odmah, ne gube vrijeme na pretraživanje pisanih uputa ili dok čekaju odgovor ljudskog agenta. Na ovaj način se smanjuje potreba za ljudskih intervencijama, a to rezultira uštedom vremena i resursa.

Prednosti implementacije NOS AI konzultant-a su mnogobrojne, uključujući stalnu dostupnost informacija, brzu reakciju na upite, rukovanje velikim brojem korisnika te dosljedne odgovore iz provjerenih izvora. Osim toga, implementacija NOS AI konzultanta donosi uštedu vremena i resursa korisnicima, eliminirajući potrebu za dugim čekanjem odgovora i pretraživanjem p uputa.

NOS d.o.o. ne samo da pruža podršku tijekom implementacije NOS AI konzultanta, već i naglašava personalizirani pristup prema klijentima, prateći njihove jedinstvene potrebe i ciljeve. Uz stručnu podršku i edukacije, tvrtka osigurava da klijenti potpuno razumiju mogućnosti NOS AI konzultanta i iskoriste sve mogućnosti koje pruža.

Kontaktirajte nas

    Trebate pomoć?

    Budite slobodni kontaktirati nas. Javiti ćemo se u najkraćem mogućem roku.

    info@nos.hr
    +385 01 64-385-64