Edukacije

Home Edukacije

Edukacije

Blue-Separator-Line-Image

U današnjem poslovnom svijetu, digitalna transformacija nije opcija, već nužnost. Kako bismo vam pomogli da uspješno savladate izazove digitalnog doba, i unaprijedite svoje poslovanje NOS d.o.o. sada nudi specijalizirane edukacije.
Edukacije su osmišljene kako bi vas i vaš tim osposobile za maksimalno iskorištavanje potencijala ovih alata, omogućujući vam da unaprijedite upravljanje projektima, optimizirate poslovne procese i poboljšate ukupnu efikasnost poslovanja.

monday

Monday.com

Platforma za upravljanje projektima monday.com omogućava timovima da bolje planiraju, organiziraju i prate svoj rad. Njegova intuitivnost i fleksibilnost čine je idealnom za tvrtke svih veličina koje žele poboljšati produktivnost i transparentnost u radu.

Izrada digitalne strategije

Naše radionice o izradi digitalne strategije osmišljene su kako bi vam pomogle da uspješno navigirate digitalnim okruženjem. Naučit ćete kako optimizirati online prisutnost, povećati angažman korisnika i maksimizirati povrat ulaganja, prilagođeno specifičnim potrebama vašeg poslovanja.

Luceed ERP sustav

Luceed je moćan ERP sustav koji integrira sve aspekte poslovanja, uključujući financije, nabavu, prodaju i zalihe. Njegova sveobuhvatnost i prilagodljivost pomažu tvrtkama svih veličina da optimiziraju procese, povećaju efikasnost i smanje troškove.

Što možete očekivati od naših edukacija?

Blue-Separator-Line-Image

1. Duboko razumijevanje alata:
Naš pristup edukaciji obuhvaća detaljno upoznavanje s funkcionalnostima i mogućnostima alata monday.com i Luceed. Naučit ćete kako prilagoditi ove alate specifičnim potrebama vašeg poslovanja, integrirati ih s postojećim sustavima i koristiti napredne opcije za postizanje najboljih rezultata.

2. Praktična primjena:
Edukacije uključuju praktične vježbe i studije slučaja iz stvarnog života, omogućujući vam da odmah primijenite novo znanje u praksi. Naši stručnjaci će vas voditi kroz korak-po-korak procese, osiguravajući da ste potpuno spremni za samostalno korištenje alata nakon završetka edukacije.

3. Personalizirani pristup:
Svako poduzeće je jedinstveno, stoga naše edukacije prilagođavamo vašim specifičnim potrebama i ciljevima. Naš tim će s vama raditi na izradi prilagođenih planova obuke koji odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima i izazovima.

4. Kontinuirana podrška:
Nakon završetka edukacije, naši konzultanti su vam dostupni za dodatna pitanja i podršku. Osigurat ćemo da imate sve potrebne resurse i znanja kako biste maksimalno iskoristili nove alate u svakodnevnom poslovanju.

NAŠE NOVOSTI

Blue-Separator-Line-Image

Novosti iz tvrtke, nove usluge, što smo radili i kako 😉