Klevu

Home Klevu

Klevu je smart solution koji pomaže ecommerce tvrtkama u povećanju prodaje na stranicama i unaprijeđenju kupčevog iskustva. Klevu upogonjuje pretraživačko i navigacijsko rješenje za tisuće poduzeća i poslovnih online retail trgovina koristeći naprednu optimizaciju tražilice, detekciju i procesiranje jezika, kategoriziranje proizvoda te time osigurava kupcima da pronađu točno ono što traže neovisno o uređaju koji se koristi za pretraživanje ili kompleksnosti pojma pretraživanja.

klevu_admin_panel

Kako Klevu radi?

Klevu je smart solution koji je zamišljen da kupce čini sretnijima i poboljšava e-trgovine web – stranica. Inteligentno rješenje neprestano uči kako kupci komuniciraju putem tražilice kako bi optimizirao rezultate. Klevu poboljšava pretraživanje ključnih riječi s visokom tolerancijom na pogreške, razumijevanje prirodnog jezika pretraživanja i onog što Vaši kupci žele pretraživati iako koriste različite gramatičke oblike. Koristeći princip otvorenog CSS-a, tvrtke mogu zadržati potpunu kontrolu i fleksibilnost nad rezultatima pretraživanja putem prilagodljivih značajki.

Funkcionalnost KLEVU

Software

Automatizirano obogaćivanje kataloga

Klevu solution dodaje relevantne sinonime Vašim katalozima u obliku meta podataka, obogaćuje Vaše podatke kako bi povećao količinu rezultata pretraživanja do tri puta. Također možete trenirati Klevu robota za pretraživanje na jedinstvenim elementima Vaše e-trgovine pružajući prilagođen popis ključnih priječi koje Klevu može automatski identificirati i dati najbolje rezultate.

Bogato samo dovršavanje

Upiti za pretraživanje automatski se dovršavaju intuitivnim prijedlozima počevši od prvog znaka kako bi se podržalo korisničko iskustvo pretraživanja.

Mission

Personalizirano pretraživanje

Personalizirano pretraživanje odnosi se na proizvode s kojima je kupac već stupio u interakciju. Kada korisnik klikne u okvir za pretraživanje, aktivira se funkcija pretraživanja i prikazat će se nedavno pregledani proizvodi.

Popularna pretraživanja

Klevu solution poziva korisnike riječima iz popularnih ili nedavnih pretraživanja, potičući proces kupnje. Trend pretraživanja mogu se čak pokrenuti bez unosa jednog znaka i podržavati izgradnju odnosa s korisnicima.

Kontaktirajte nas

    Trebate pomoć?

    Budite slobodni kontaktirati nas. Javiti ćemo se u najkraćem mogućem roku.

    info@nos.hr
    +385 01 64-385-64