NetTickIT

Home NetTickIT

Cloud softversko rješenje namijenjeno za upravljanje i ažuriranje cijena unutar trgovina.

Pomoću NetTickIT-a, trgovine mogu brzo i precizno ažurirati cijene na svim prodajnim mjestima, čime se osigurava dosljednost i točnost informacija o proizvodima.

Donosi značajne koristi poput boljeg iskorištavanjaresursa, optimizacije troškova i održivosti poslovanja, rastprodaje, jačanja identiteta tvrtke, povećanja angažmanakupaca i poboljšanja kupovine unutar trgovine.

Bez obzira na industriju, NetTickIT se prilagođavajedinstvenim potrebama maloprodaje. Bilo da se radi o prehrambenim trgovinama, modnim buticima, elektronici ili bilo kojoj drugoj vrsti maloprodajnog poslovanja, NetTickIT nudi fleksibilnost i prilagodljivost koja omogućuje optimalno upravljanje cijenama.

Optimizacija maloprodajnih operacija

Od upravljanja i ažuriranja cijena na policama doprovjere cijena, NetTickIT aplikacija pojednostavljuje upravljanje unutar trgovine.

Jasno postavljanje zadataka koje zaposlenici trebajuodraditi. Kontrola zadataka koji su odrađeni.

Osigurava točnost cijena i usklađenost putem mobilne provjere, olakšavajući osoblju održavanje i ažuriranjecijena u pokretu.

Sveobuhvatno rješenje

Hibridna tehnologija prikaza kombinira papir i elektroničke oznake unutar istog sustava, stvarajući jedinstveno iskustvo u trgovini.

S NetTickIT-om jednostavno upravljajte oznakama narubu polica, ispisom unutar trgovine, videozapisima idigitalnim prikazima.

Revolucioniranje maloprodaje ESL tehonologijom

1. Ažuriranja cijena u stvarnom vremenu
Trenutno odražavaju promjene cijena i promocije, osiguravajući točnost cijena te eliminirajući ručne pogreške, što povećava povjerenje kupaca.

2. Višejezična i viševalutna podrška
ESL prikazi prilagođeni su lokalnim jezicima i valutama. Idealno za međunarodne maloprodajne lance, osiguravajući globalnu dosljednost.

3. Jednostavna integracija sustava
Jednostavna integracija s postojećim bazama podataka i poslovnim sustavima trgovina. Optimizacija operacija, ušteda vremena i resursa.

4. Unaprijeđeno korisničko iskustvo
Jasne, ažurirane cijene i informacije na rubu polica poboljšavaju iskustvo kupovine, što vodi do većeg zadovoljstva kupaca.

5. Ekološka održivost
Smanjuje otpad, podržavajući inicijative za ekološki prihvatljive trgovine. Usklađuje se s modernim praksama održivosti.

6. Hibridno rješenje
ESL-ovi se mogu istovremeno koristiti s NetTickIT rješenjem za ispisivanje. Nudi fleksibilnost trgovcima, prilagođavajući se različitim rasporedima i potrebama trgovine.

Ključne značajke

Točnost cijena

Precizne i dosljedne cijene povećavaju povjerenje kupaca, smanjuju broj reklamacija i usklađuju poslovanje sa zakonskim regulativama, čime se dodatno poboljšava učinkovitost poslovanja.

Ušteda radne snage

Automatizacijom procesa ažuriranja cijena smanjuje se potreba za ručnim radom, čime se oslobađa vrijeme i resursi za druge ključne aktivnosti.

Smanjenje troškova

Smanjenjem operativnih troškova i poboljšanjem efikasnosti poslovanja, NetTickIT pomaže trgovinama da postignu veću održivost i profitabilnost.

Poboljšanje produktivnosti

Automatizacija i centralizirano upravljanje cijenama omogućuju zaposlenicima da se fokusiraju na ključne zadatke, čime se povećava ukupna produktivnost.

Dosljednost identitea tvrtke

Kroz dosljedno i točno prikazivanje cijena, trgovine mogu jačati povjerenje kupaca i stvarati snažniji brend.

Kontrola izvršenosti zadataka

NetTickIT pruža alate za praćenje i izvještavanje, omogućujući menadžerima da prate napredak zadataka i osiguraju njihovu pravovremenu izvršenost.

Jedinstvena platforma cijena

NetTickIT omogućuje centralizirano upravljanje svim cijenama na jednoj platformi, osiguravajući dosljednost i lakšu kontrolu.

Ispisi na zahtjev

Fleksibilnost ispisa cijena na zahtjev omogućuje trgovinama da brzo odgovore na promjene i posebne akcije.

Agilnost cijena

NetTickIT omogućuje brze promjene cijena u stvarnom vremenu, čime se trgovine mogu brzo prilagoditi tržišnim uvjetima i konkurentskim pritiscima.

Dodatno unaprijedite maloprodaju

Uz NetTickIT softver u svoje poslovanje implementirajte i QR prodajniasistent web aplikaciju koja će digitalizirati vaš asortiman i olakšatikupcima pristup svim potrebnim informacijama.

 

Kontaktirajte nas

    Trebate pomoć?

    Budite slobodni kontaktirati nas. Javiti ćemo se u najkraćem mogućem roku.

    info@nos.hr
    +385 01 64-385-64